Enkel administration af komplekse møder

FirstAgenda Management gør det enkelt at administrere komplekse møder og møderækker. Saml forberedelsen af alle dagsordner, registrering af fremmøde og udgivelse af referat på én platform.

Hør hvad Management kan gøre for jer

Fordele ved FirstAgenda Management

Indsamling af dagsordenspunkter

FirstAgenda Management indsamler automatisk mødedeltagernes forslag til dagsordenspunkter.


Procesoverblik

FirstAgenda Management giver et enkelt overblik over hele mødeprocessen, og fortæller, hvilke opgaver der afventer input.


Mødeskabeloner

Anvend færdige skabeloner eller byg dine egne.


Forbered referatet

Du kan som mødeansvarlig opsætte rammerne for referatet på forhånd og derved spare tid inden udsendelsen.


Integrer enkelt til Workzone og FirstAgenda

FirstAgenda Management er fuldt integrerbar med KMD Workzone EIM, Visma Case og FirstAgendas øvrige mødeprodukter.


Understøt din dagsordenspublicering

FirstAgenda Management kan blandt andet kobles med FirstAgenda Publication og understøtte publiceringen af dagsordener.


Overblik over alle opgaver i dagsordensprocessen

FirstAgenda Management markerer, når en opgave står og afventer opmærksomhed. Det gælder både ved godkendelsesforløb, kommende deadlines og indkomne kommentarer. FirstAgenda Management giver også overblik over møder og udvalg. Dermed vil individuelle brugere altid have overblik over deres opgaver i hele dagsordensprocessen.

  • Få påmindelser om opgaver, der kræver behandling
  • Få det fulde overblik
  • Få et stærkere grundlag for en hurtig reaktionstid

Hør mere om FirstAgenda Management

 

CASE

 

FirstAgenda Management har gjort dagsordensproduktionen langt mere effektiv. Det er intuitivt og nemt at bruge, og der er et fint flow i processen fra dannelse af dagsordner til publicering af referater. En dagsorden kan dannes på 10 sekunder, hvor det tidligere kunne tage 10 minutter, fordi punkterne skulle hentes fra Word.

Jette Brøndum, Ballerup Kommune

Skabeloner hjælper med gentagne møder

Hvis I skal afvikle møder, der ligner hinanden, er det oplagt at anvende eksisterende skabeloner og dermed effektivisere processen. Du har også muligheden for at lave dine egne skabeloner, hvis kravene for netop jeres dagsordener ikke opfyldes i de eksisterende skabeloner.

  • Anvend testede mødeskabeloner
  • Byg personlige skabeloner

Forbered referatet

Som mødeansvarlig kan du forberede referatet inden mødet. Påfør bl.a. fremmøde, dato, dagsorden og diskussionspunkter i god tid og spar tid inden udgivelsen.

  • Forbered referater af dagsordener på forhånd
  • Skab hurtig tilgang til referater efter mødet

Understøt mødeafholdelsen og publiceringen

FirstAgenda Management er et selvstændigt produkt i en samlet mødepakke, som giver dig fuld kontrol over alle processerne i møderækken.

Planlæg og strukturér hele møderækker i FirstAgenda Management, afhold og efterbehandl med FirstAgenda Live, og udgiv referatet med FirstAgenda Publication. Skab transparente og effektive møder med systemer, som taler sammen under hele processen.

Har I allerede mødeværktøjer, I er glade for at bruge, kan FirstAgenda Management med stor sandsynlighed arbejde sammen med dem og medvirke til en endnu mere smidig forberedelse og afvikling af møder.


Integrer med dine andre værktøjer

Integrationen mellem FirstAgenda Management, Workzone EIM, Visma Case og FirstAgendas øvrige produkter sikrer, at du i alle led har kontrol over alt fra kalenderbooking, udarbejdelse af mødemateriale og complianceunderstøttende processer til en brugervenlig og sikker forberedelse for mødedeltagerne. Arbejdsgangene er direkte og effektive, så der ikke ligger vigtige dokumenter på usikre servere og computere, men at der derimod er styr på indholdets placering og hvem, der har adgang – alt sammen samtidig med, at fleksibiliteten opretholdes.


Sikkerhed i fokus

Hos Visma FirstAgenda lever vi op til IT-sikkerhed og datahåndtering og sikrer, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt af tredjepart.

Læs om sikkerhedstiltag for FirstAgenda Management

Få en præsentation af FirstAgenda Management. Bare tag fat på Kasper eller Aleksander

Kasper Sørensen Dysager
Kundeansvarlig - Stat, Uddannelse, Fagforbund og Bestyrelser
+45 24 84 08 72
ksd@firstagenda.com

Aleksander Pedersen
Head of Sales & Partnerships
+45 24 48 47 89
alp@firstagenda.com

keyboard_arrow_up