Mødeløsningen som skærer et ordentligt stykke af din mødetid

Der er afholdt mere end 370.000 møder i FirstAgenda Prepare. Løsningen hjælper dig med at holde bedre og mere effektive møder – lige fra udsendelse af dagsordenen til mødeforberedelse og afholdelse af selve mødet.

Se en kort præsentation af Prepare

FirstAgenda Prepare gør det nemt at være med i flere bestyrelser og organisationer

Du kan bruge vores mødeløsning på tværs af organisationer. På den måde får du alt mødemateriale samlet ét sted, og det er let at tage fat på forberedelsen. 

Bliv klogere på Prepare som mødedeltager


Mødeløsningen er enkel, intuitiv og let at bruge for personer uden særligt IT-kendskab

Nu er det slut med at rode rundt med forskellige versioner af dagsordener og bilag. Med FirstAgenda Prepare får du hurtigt overblik, og løsningen integrerer med alle gængse ESDH-systemer på markedet. Dagsordener og bilag kan hentes automatisk eller oprettes direkte i Prepare – alt sammen med fuld fokus på sikkerhed. Alt er samlet ét sted og opdateres automatisk, når du laver ændringer. Det er der mere end +35.000 brugere, der har gavn af hver dag.

Bliv klogere på Prepare som mødeopretter

Hold bedre møder med fem enkle trin i FirstAgenda Prepare


Opret dagsorden

Nemmere administration

 • Opret dagsordenen direkte i FirstAgenda Prepare eller
 • Overfør din dagsorden/referat automatisk fra dit ESDH-system til Prepare

Publicér dagsorden

Synkroniseret mødemateriale

 • Gør dagsordenen tilgængelig for mødedeltagerne
 • Tilpasninger og nye versioner af mødet opdateres automatisk, og du vælger selv om deltagerne skal notificeres

Forbered dig til mødet

Bedre forberedelse

 • Forbered dig på iPad eller computer
 • Lav markeringer eller noter
 • Del dine kommentarer med andre deltagere direkte i mødedokumenterne


Hold dit møde

Mere effektive møder

 • Få godt overblik over dine noter og markeringer under mødet
 • Du er altid sikret adgang til nyeste version af dagsordenen

Referat af mødet

Beslutninger dokumenteres

 • Godkend referatet direkte i Prepare
 • Saml beslutningerne automatisk, og udsend et referat
 • Publicér referatet automatisk på jeres hjemmeside

Hør det fra vores kunder

Over 370.000 møder er allerede afholdt i FirstAgenda Prepare. Her er hvad vores kunder og partnere siger om os.

CASE

 

Ligesom alle andre IT-afdelinger har vi travlt. Et succeskriterie for os er derfor, at produktet er så selvkørende som muligt. Det er meget sjældent, at der bliver taget fat i mig for at få hjælp til FirstAgenda Prepare, for det er et nemt system, som man kan hoppe lige ind i.

Jesper Bollerslev, IT-konsulent, Landbrug og Fødevarer


CASE

 

Jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt det gik med at implementere systemet. Der gik under to måneder, fra vi besluttede at bruge FirstAgenda Prepare, til de første politikere brugte det til regionsrådsmøderne. 

Mette Stokbæk, Fuldmægtig, Region Syddanmark

CASE

 

FirstAgenda Prepare giver et hurtigt overblik over mødedokumenter, og det er altid muligt at gå tilbage og finde ældre dokumenter frem. Blandt andet derfor er der kommet flere og flere brugere af FirstAgenda Prepare i Sydbank.

Roland Erik Lorenzen, IT-konsulent, Sydbank

Spar tid og ressourcer med en digital mødeløsning

Holder du byrådsmøder, udvalgsmøder, bestyrelsesmøder, ledelsesmøder eller andre dokumenttunge møder? Så kan FirstAgenda Prepare gøre din arbejdsdag en hel del lettere. Med FirstAgenda Prepare sikrer du, at du altid har opdaterede versioner af mødematerialet samlet ét sted. Materiale, som er let at overskue og få adgang til – uanset hvor du er. Over 95 % af alle danske kommuner og alle de danske regioner nyder godt af fordelene ved vores digitale mødeløsning. Derudover bliver Prepare også flittigt brugt i de øvrige skandinaviske lande.

Funktioner

Bliv klogere på de vigtigste funktioner i FirstAgenda Prepare. Vælg  om du er mødedeltager eller mødeopretter.

Mødeopretter  Mødedeltager

Vi passer på dine data


Driftsikker og stabil

Vores fokus ligger på at sikre et driftssikkert og stabilt system. FirstAgenda Prepare bliver hostet i et af Europas førende hostingcentre. I kan altid følge vores driftstatus og tilmelde jer vores mail-service ved driftsforstyrrelser.


Brugerstyring

I FirstAgenda Prepare tildeler administratoren andre rollen som dagsordensamler, der har fuld kontrol over, hvilke brugere der skal have adgang til både dagsordener, punkter og bilag. I kan skærpe sikkerheden yderligere på fortrolige punkter og dokumenter, så det kun er enkelte personer, der har adgang.


Krypteret kommunikation

FirstAgenda benytter krypteret kommunikation over internettet. Til upload og download af dokumenter bruger vi den krypterede HTTPS-protokol.


To-faktor login

Med to-faktor-login opnår I øget sikkerhed, fordi alle mødedeltagere (ud over brugernavn og adgangskode) også skal logge på med en ny SMS-kode ved hvert login. Alternativt kan I nøjes med at bede om SMS-kode, når brugere logger på uden for jeres organisationsnetværk.


Touch-ID og Face-ID

Hvis du har en tendens til at glemme dit kodeord, kan du bruge Touch-ID eller Face-ID, når du logger på FirstAgenda Prepare fra din iPad. Har du alligevel brug for et nyt kodeord, er det let at få et nyt uden at involvere administratoren.


ADFS login

ADFS login er et tilvalg, som har den fordel, at jeres adgangsstyring bliver placeret i jeres AD (jeres lokale bruger- og rettighedssystem) og ikke i FirstAgenda Prepare. En anden fordel er, at du kun behøver at huske én adgangskode, fordi du automatisk bliver logget ind i FirstAgenda Prepare, når du arbejder inden for din organisations interne net/wifi.

Sikkerhed i fokus

Hos Visma FirstAgenda lever vi op til IT-sikkerhed og datahåndtering og sikrer, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt af tredjepart.

Læs om sikkerhedstiltag for FirstAgenda Prepare

Få en præsentation af FirstAgenda Prepare. Bare tag fat på Caspar eller Vickie

Caspar Dommerby
Head of Commercial
+45 31 14 69 61
cdo@firstagenda.com

Vickie Jo Ringgaard
Kundeansvarlig - Kommuner & Regioner
+45 20 22 15 85
vjr@firstagenda.com

keyboard_arrow_up