Underdatabehandlere

Som det fremgår af databehandleraftalen, benytter vi os af underdatabehandlere for at kunne levere vores løsning til jer i henhold abonnementsaftalen mellem os og jer.

Ud over at sikre vores egen håndtering af personoplysninger, er det også vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere som underdatabehandlere gør det samme. Derfor anvender Visma FirstAgenda alene førende underdatabehandlere som overholder krav til behandlingssikkerhed.

To typer af underdatabehandlere

1. Binero, vores leverandør af hosting- og it-driftsydelser

2. Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner

Binero er den underdatabehandler, som behandler den primære data, man som kunde tilføjer til løsningen. De øvrige underdatabehandlere leverer sekundære driftsrelaterede funktioner, og de vil typisk kun behandle begrænsede personoplysninger såsom brugernavn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer samt eventuelt andre personoplysninger, som I via jeres aktive brug af de sekundære driftsrelaterede funktioner vælger at tilføje.

Nedenfor følger en skematisk angivelse af alle vores underdatabehandlere, inkl. beskrivelse af deres respektive behandling, overførelsesgrundlag og link til de bindende aftaler, vi har indgået med hver af dem.Vi udvikler digitale løsninger der gør
livet lettere.

Skal vi hjælpe dig?

keyboard_arrow_up