Varde Kommune

Lynhurtig publicering betyder mindre ventetid

Der gik ikke lang tid, fra Varde Kommune tog afsked med deres daværende publiceringsløsning for dagsordener, til kommunen blev anbefalet FirstAgenda Publication som en passende erstatning.

Efter en kort undersøgelse af løsningen og et hurtigt kig på andre kommuners brug af systemet, besluttede kommunen sig hurtigt for, at det var den rette beslutning.

Efterfølgende er Publication taget i brug i den vestjyske kommune, og efter at medarbejderne har haft systemet mellem hænderne, kan de allerede mærke en stor forskel.

Det går utroligt hurtigt at publicere en dagsorden gennem Publication, og vi kan med det samme se, om en dagsorden er lagt rigtigt op på hjemmesiden. Før kunne vi sidde i flere timer og vente på, at der kom hul igennem.

  Kathrine Kristensen Kielgast, Sekretariatsmedarbejder

Sekretariatsmedarbejder i Varde Kommune

Men det er ikke bare medarbejderne, som har taget godt imod det nye system. Også på borgersiden har der været positiv feedback til de nye muligheder i Publication.

”Borgere, der bruger vores hjemmeside, har givet god respons på det nye system, især på grund af muligheden for at abonnere på bestemte dagsordener, hvilket har været efterspurgt i lang tid. Derudover er det også bare meget brugervenligt,” fortæller Kathrine Kristensen Kielgast.

”Hele vejen igennem implementeringen har været meget positiv. Vi fik hurtig respons fra FirstAgenda, og implementeringen tog ikke lang tid. Da vi havde forklaret, hvordan vi gerne ville have systemet op og køre inden juleferien, gik der ikke mere end fire dage, før FirstAgenda havde en handlingsplan. Derfra tog det blot et par dage, og så var vi i luften,” fortæller Kathrine Kristensen Kielgast.

Den vedvarende kommunikation mellem FirstAgenda og de ansvarshavende i kommunen var en af de store årsager til den hurtige eksekvering. Det var også en fordel, at Publication nemt kan tilpasses kommunens interne systemer og visuelle identitet.

”Det gik superhurtigt med at komme i gang med systemet, og det ser bare godt ud rent visuelt. Vi kan nemt skræddersy det efter vores egne farver, så det bedre hænger sammen med vores hjemmeside. Dermed føler borgerne stadig, at de er i et Varde-miljø, til trods for at de bliver ledt ind i det nye system,” slutter Kathrine Kristensen Kielgast.

Tilbage til cases

Vil du vide mere om det digitale demokrati? Så tag fat i Vickie

Vickie Jo Ringgaard
Kundeansvarlig - Kommuner & Regioner
+45 20 22 15 85

Skriv til Vickie

keyboard_arrow_up