Kerteminde Kommune

I gang med dagsordenspublicering på få timer

Tager det ikke måneder og masser af udviklingstimer at implementere et nyt it-system i en kommune? Ikke i Kerteminde Kommune, som netop har implementeret FirstAgendas CMS-uafhængige publiceringsløsning FirstAgenda Publication i forvaltningen.

Løsningen giver borgere adgang til offentlige dagsordener og referater på kommunens hjemmeside, uden at der skal installeres software hos kommunen eller laves integration til CMS’et. 

”Selve implementeringen af Publication tog kun nogle få timer, og samarbejdet med FirstAgenda er gået helt smertefrit. Der var ingen problemer i samarbejdet mellem FirstAgenda og de øvrige leverandører, og løsningen kørte perfekt fra dag ét,” siger it-konsulent Pia R. Rasmussen fra Kerteminde.

Publicering på få minutter

Løsningen henter automatisk dagsordener og referater fra kommunens ESDH-system og dagsordenssystemet FirstAgenda Prepare, og borgerne kan læse bilagene til alle punkter. Borgerne kan også abonnere på enkelte udvalg, så de får en mail, når der offentliggøres nye dagsordener og referater.

”Vi har naturligvis haft referater og dagsordener på hjemmesiden før, men med FirstAgenda Publication sker publicering af dokumenterne automatisk via API uden en upload-klient, hvilket er en stor fordel. Det tager bogstaveligt talt kun få minutter at publicere dokumenterne, og samtidig har løsningen vores eget design, så det ser langt mere professionelt ud end tidligere,” siger Pia R. Rasmussen.

Løsningen er brugervenlig og intuitiv, og den skaber en god oplevelse for vores borgere. Der er ingen tvivl om, at vi med Agenda Publication er trådt ind i en ny tidsalder.

 Pia R. Rasmussen, It-konsulent

Trådt ind i en ny tidsalder

Kerteminde følger i hælene på Vejle Kommune, Randers Kommune, Struer Kommune, Herlev Kommune, Sorø Kommune, Gladsaxe Kommune og Sønderborg Kommune, der alle har anvendt Agenda Publication siden 2018. På Fyn er tilfredsheden stor med den nye løsning, der har været i drift i et par måneder.

”Løsningen er brugervenlig og intuitiv, og den skaber en god oplevelse for vores borgere. Der er ingen tvivl om, at vi med FirstAgenda Publication er trådt ind i en ny tidsalder,” slutter Pia R. Rasmussen.

Tilbage til cases

Vil du vide mere om det digitale demokrati? Så tag fat i Vickie

Vickie Jo Ringgaard
Kundeansvarlig - Kommuner & Regioner
+45 20 22 15 85

Skriv til Vickie

keyboard_arrow_up