Nyheder - LetDialog

LetDialog - Ændring til Opret dialog på web

10.10.2022

Forbedret flow for Opret dialog på web

Vi har forbedret kommunikationen i flowet, når du opretter en dialog.

Felternes hensigt forklares med en tekst, så brugerne ikke er i tvivl om, hvor de skal skrive hvad. De tre felter ”Overskrift”, ”Emne” og ”Omhandler” er slanket. Tilbage er ”Emne”, som indeholder hvad dialogen handler om og ”Omhandler”, som indeholder hvem” dialogen handler om. ”Overskrift” er fjernet.

Du kan i en periode tilgå informationen i det fjernede felt på ældre dialoger i “Overskrift”-feltet under Dialoginformation på selve dialogen. Det vil være muligt indtil september 2023.

Endelig er brugervenligheden øget idet “Din rolle i dialogen” nu på forhånd er preudfyldt med den seneste rolle, som brugeren har skrevet i feltet. Endvidere vil “Organisationsenhed” nu fremover være valgt automatisk for brugeren, hvis denne kun har “Opret Dialog”-rettigheden i én organisationsenhed.

Se vejledning

Den 26. oktober kl. 10, afholder vi et mini-webinar, hvor vi vil gennemgå den nye flow, når du skal oprette en dialog. 

Tilmeld dig webinaret

 

Ny funktionalitet:

  • Sorteringen af dialoger på dialogoverblikket er ændret, så ulæste dialoger ligger øverst sorteret efter seneste indlæg og dernæst kommer de læste dialoger igen sorteret efter seneste indlæg.


Fejlrettelser:

  • En bruger kunne se men ikke åbne en dialog på trods af, at der endnu ikke var givet samtykke til at brugeren blev inviteret ind i dialogen. Det er nu rettet, så brugeren først kan se dialogen, når samtykket er givet.

 

NB: Ovenstående ændringer vil i første omgang blive udgivet på web-versionen af LetDialog, hvorfor den gamle måde at oprette en dialog på vil fremstå i App-versionen. Brugerne af App-versionen skal derfor være opmærksom på dette. Opdateringen vil selvfølgelig på sigt være tilgængelig for både web og app. 

Tilbage

Tilmelding

Få de nyeste opdateringer fra LetDialog på mail


Andre opdateringer


FirstAgenda Management

FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Live

FirstAgenda Publication


Tilbage til nyhedsoversigten

Få nyt fra FirstAgenda direkte i mailboksen.

Tilmeld nyhedsbrev

keyboard_arrow_up