Nyheder - FirstAgenda
Publication

FirstAgenda Publication - Version 2020.8

02.11.2020

Opdatering af design-muligheder i e-mails

Det vil nu være muligt at designe visse elementer i de mails, som Publication sender ud til abonnenter, når nye dagsordener er tilgængelige. Der kan nu tilføjes kommunenavn i overskriften og i en lille personlig hilsen i bunden af mailen. Disse er bundet op på jeres kommunenavn, som i har indtastet i administrationsdelen.

En anden tilføjelse i samme ånd er muligheden for at ændre den mail-adresse, som borgerne vil kunne læse som afsender. Den kan eksempelvis gøres mere personlig ved at tilføje navnet på jeres kommune. OBS - Vi skal kontaktes inden denne funktion tages i brug, da jeres mails ellers kan ende i borgernes spam-filter :)

 

Bedre understøttelse af interne sites

Der er blevet arbejdet med præstationen af de interne sites, og der skulle nu opleves større brugervenlighed i arbejdet med disse. Når du sidder som administrator over både et internt og et eksternt site, så kan der nu nemt skelnes mellem de 2, som vist nedenfor. 
 

Derfor kan du nu også nemt komme i gang med at redigere afsendelsestidspunkt eller lignende på de 2 sider.

 
Smårettelser

Vi understøtter nu, at du som bruger kan få mere styling med fra FA i dine PDF'er, f.eks. en baggrundsfarve på en tabel, som vist nedenfor.

Tilbage

Tilmelding

Få de nyeste opdateringer fra FirstAgenda Publication på mail


Andre opdateringer


FirstAgenda Management

FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Live

LetDialog


Tilbage til nyhedsoversigten

Få nyt fra FirstAgenda direkte i mailboksen.

Tilmeld nyhedsbrev

keyboard_arrow_up