Nyheder - FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Prepare - Opdatering af læsedelen

08.11.2021

Flere rettelser efter systemopdateringen

Efter vores systemopdatering d. 23. oktober har vi sent fredag aften den 5. november idriftsat følgende rettelser til læsedelen:

 • Skabelon af mødereferat viser fremtidigt møde som referat
  Hvis du oprettede et fremtidigt møde ved hjælp af en mødeskabelon, som var et referat, så blev det fremtidige møde også vist som et referat (= fik vist flueben både i læsedelen og i webadmin-delen).
  Dette er løst, så fremtidige møder fra skabeloner ikke er mærket med flueben.
   
 • Adgang til bilag uden indhold på punktet
  Hvis du havde et punkt, der udelukkende bestod af bilag, og der ikke var indhold på selve punktet - enten skrevet eller upload’et - så kunne mødedeltagerne ikke tilgå bilagene i Web-løsningen. Det er nu løst
  OBS: Hvis du har en dagsorden, der udelukkende består af titler og intet indhold, så skal du stadig lave et mellemrum eller lignende i teksteditoren for at kunne frigive mødet og tilføje beslutninger til mødet.
   
 • PDF-knap i læse-delen giver fejl
  På et genpubliceret møde, hvor sagsfremstillingen var skrevet frem for uploadet, gav PDF-versionen en fejl, når man klikkede på knappen “PDF” i læsedelen af Prepare. Fejlen optrådte udelukkende på genpublicerede møder og er nu løst. 

 

 • Opdatering af PDF-viewer
  Vi har opdateret den PDF-viewer som anvendes til at vise PDF’er i læsedelen af Prepare. Det betyder, at filer med tekst- og grafik-lag nu bliver vist korrekt i Prepare.
   
 • Intet sluttidspunkt i ESDH-møde.
  Hvis et ESDH-møde ikke havde registreret et sluttidspunkt, var der en visnings-fejl i WebAdmin-delen i stamdata-feltet øverste til højre. Dette er nu løst

 

Tak for jeres feedback i forhold til brugen af den nye mødeoprettelse, og det at ændre i et frigivet møde. Vi er i fuld gang med at kigge på jeres input og vender tilbage med nyt snarest muligt.

Tilbage

Tilmelding

Få de nyeste opdateringer fra FirstAgenda Prepare på mail


Andre opdateringer


FirstAgenda Management

FirstAgenda Live

FirstAgenda Publication

LetDialog


Tilbage til nyhedsoversigten

Få nyt fra FirstAgenda direkte i mailboksen.

Tilmeld nyhedsbrev

keyboard_arrow_up