Nyheder - FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Prepare - Nyheder efter systemopdatering

23.10.2021

Opdaterede infrastrukturpakker, bedre fejloversigt og ny mødeoprettelse

Generel system opdatering


Infrastrukturpakker bagved i systemet er blevet opdateret. Pakkerne danner grundlaget for vores løsning og sikrer fremtidig udvikling, stabilitet og sikkerhed på den platform vi benytter.

Bedre fejloversigt


På mødeoversigten i webadmindelen har du som dagsordensamler fået adgang til en udvidet fejloversigt under “Vis fejlede møder”

Fejloversigten er første spadestik og giver dig et langt bedre indblik end tidligere i fejl ved indlæsning af ESDH-dagsordener. Blandt andet er det nu muligt at få detaljerede og nyttige oplysninger som at der mangler en dokumenttitel, udvalgsid osv.
I første omgang er kommunikationen i fejloversigten på engelsk.

Ny mødeoprettelse

  • Uploadede filer bliver straksbehandlet - dvs filerne sendes automatisk til behandling efterhånden som man tilføjer dokumenter til mødet
  • Du kan tilføje Mødedeltagere så snart mødet er oprettet
  • Du behøver ikke at genbehandle hele mødet hvis du ændrer i adgang til punkter eller tilføjer ekstra dokumenter. 
  • Du behøver ikke at oprette en ny version af et frigivet mødet for at ændre på indstillinger, såsom lukning af et punkt, fjeren brugere fra et lukket punkt etc.
  • Ved ændring af en frigivet dagsorden, skal du ikke vente på at alle filer bliver indlæst igen. Filerne er behandlet og det er udelukkende den nye fil, som skal behandles påny
  • Brugergrænsefladen er optimeret i frigivelsesflowet: Bl.a er Frigiv-fanen fjernet og flyttet, så det er mere intuitivt når mødet skal frigives. Frigivelsessiden er optimeret jf bruger feedback
  • Du vælger aktivt om en dagsorden skal reviewes eller ej ved at benytte knappen “Send til review”. Det betyder, at alle med rettigheden "Læs ikke-frigivet version" ikke får en mail hver gang du laver en behandling, men først når du vælger at trykken på knappen.

Du kan se en kort video om, hvordan du opretter et nyt møde i den nye mødeoprettelse, og hvordan du laver ændringer.

 

Tilbage

Tilmelding

Få de nyeste opdateringer fra FirstAgenda Prepare på mail


Andre opdateringer


FirstAgenda Management

FirstAgenda Live

FirstAgenda Publication

LetDialog


Tilbage til nyhedsoversigten

Få nyt fra FirstAgenda direkte i mailboksen.

Tilmeld nyhedsbrev

keyboard_arrow_up