Nyheder - FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Prepare - En række rettelser

11.02.2022

Opsummering af rettelser til Prepare for slut januar/start februar

Læsedelen

Fejlrettelser til punkter uden indhold

 • Der er lavet et fix, således det igen er muligt at skrive en beslutning på et punkt, der ikke har noget indhold.
 • Det samme gør sig gældende i forhold til Godkendelse: Du kan nu godkende et punkt, som kun har en titel og ikke noget indhold/dokument tilføjet
 • Pilene til at bladre mellem punkterne, blev deaktiveret, hvis du kom til et punkt uden indhold. Pilene virker nu igen - også ved punkter uden indhold.

Navigation vha op-og-ned-pilene

 • Beslutninger: hvis du klikkede på op-og-ned-pilene, lige efter du havde skrevet en beslutning på et punkt, så slog beslutningen igennem på samtlige punkter. Det betød at alle punkter pludselig havde samme beslutning. Det er nu fixet.

Download indhold-link

 • Hvis du har fravalgt, at mødedeltagere skal vises på forsiden af et møde, så afspejler dette valg sig nu også på forsiden af den downloaded PDF. Dvs ingen mødedeltagere på forsiden i Prepare = ingen mødedeltagere på forsiden i PDF.

Punkt på ikke released møde fejlede

 • Scenariet var, at en bruger har lavet en note eller chat på et punkt på et frigivet møde. Herefter laves der en ny version af samme møde, som ikke bliver frigivet. Dvs. der findes nu 2 versioner af mødet: en frigivet og en ikke-frigivet version. Brugeren går til den version, som ikke er frigivet og tilgår punktet med chatten eller noten. Mødet crashede. Det er nu fikset.

Admindelen

Loglister under Indstillinger

 • Begge disse loglister kan nu downloades igen: “Download liste med tilføjet og fjernede udvalgsrettigheder” og “Download administrator-liste”

Godkendelsesark og slettede brugere

 • Det er nu muligt at downloade godkendelsesarket, selv om en af de personer, der har godkendt punktet er blevet slettet i Prepare. 

Publicerings API:

 • Hvis du opdaterede “Startdatoen for publicering” og klikkede “Gem”, så blev den ikke gemt. Det er nu fixet.

Landekode ved mobilnummer:

 • Svalbard er ikke længere landekoden, når du opretter en bruger i en organisation, som er indstillet til norsk sprog. Landekoden er nu “Norge”

Notifikationer

Ekstra deltager og notifikationer

 • Når en Ekstra Deltager bliver tilknyttet et møde, så tilmeldes brugeren automatisk til notifikationer i udvalget. Dette sker, så brugeren ved, hvornår mødet er frigivet og klar til læsning. Problemet var, at Ekstra deltageren ikke kunne framelde sig notifikationerne igen, fordi udvalget ikke stod på listen over brugerens notifikationer. Det er nu rettet, så en Ekstra Deltager igen kan framelde notifikationer i udvalget.

Udvalgsmedlem modtog notifikationer efter at være fjernet fra udvalget

 • Hvis en dagsordensamler fjernede en bruger fra et udvalg, og brugeren havde aktiveret notifikationer i udvalget, så blev brugeren ved med at modtage notifikationer fra udvalget. Det er nu fixet, således at brugeren automatisk får deaktiveret notifikationer, når han/hun fjernes fra udvalget. 

Udover ovenstående rettelser, har vi også lavet en række rettelser og optimeringer bagved i Prepare.

Tilbage

Tilmelding

Få de nyeste opdateringer fra FirstAgenda Prepare på mail


Andre opdateringer


FirstAgenda Management

FirstAgenda Live

FirstAgenda Publication

LetDialog


Tilbage til nyhedsoversigten

Få nyt fra FirstAgenda direkte i mailboksen.

Tilmeld nyhedsbrev

keyboard_arrow_up