Nyheder - FirstAgenda
Live

FirstAgenda Live - Version 2020.1

01.06.2020

Importer til FirstAgenda

Nyt og forbedret UI

Importeren til FirstAgenda har fået et nyt og forbedret design, som gør det nemt og enkelt at se hvad der bliver importeret fra FirstAgenda. Indstillingerne er nu gemt væk, hvilket har givet et bedre overblik over organisationens indstillinger, som det ses nedenfor.

Derudover er importeren blevet mere overskuelig, hvor man let kan se status på de enkelte dele som brugere, udvalg og møder. Denne nye importer giver samtidig mulighed for at vise, hvis der opstår fejl og giver brugeren besked om status på import.

Problemer med brugere

Den nye importer giver nu besked, hvis en eller flere brugere ikke kan importeres fra FirstAgenda. Hvis brugerne ikke har accepteret deres invitation fra FirstAgenda, kan disse ikke importeres til FirstAgenda Live, hvormed der nu er mulighed for at se disse brugere fejler i importen til FirstAgenda Live.

Håndtering af slettede punkter

Hvis et punkt bliver fjernet fra en dagsorden i FirstAgenda, sørger den nye importer for punktet også bliver fjernet fra dagsordenen i FirstAgenda Live.

Det er fortsat sådan, at importeren skal køres manuelt, så når der opdateres i FirstAgenda, skal man ind i FirstAgenda Live og aktivere importeren.

Hvad er forbedret i øvrigt?

  • Der er nu kommet profilbillede når du befinder dig på et møde, både i politiker-delen og administrations-delen.
  • Hvis administratoren slår muligheden for at "Undlad at stemme" fra, bliver boksen som viser antal og procent også fjernet.
  • I protokolteksten er det nu også muligt at se hvilket parti de forskellige politikere kommer fra, da partiets forkortelsesbogstav er blevet tilføjet i parentes.
  • Derudover har vi lavet en del justeringer og forbedringer under the hood som gerne skulle give en mere smidig oplevelse og bedre performance rundt om i systemet.

Hvad er fixet?

  • Enkelte brugere oplevede, at der kunne være uoverenstemmelse mellem antallet af deltagere på mødet og antallet af deltagere på de enkelte punkter. Dette er nu fixet.
  • På enkelte brugere, kunne det samme udvalg komme til at fremgår flere gange, hvilket gav problemer med at gemme. Dette er nu fixet.
  • Der var problemer med at sproget nogle gange kunne ændre sig hvis brugeren genindlæste siden eller trykkede på F5. Dette er nu fixet.
  • Hvis der er blevet stillet et forslag, er det nu muligt for politikerne at se både navn og parti på forslagsstilleren.
  • Hvis en politiker er inhabil eller har meldt afbud på et punkt, er det nu ikke muligt for dem at trykke på knapperne "Stil forslag" og "Meld på talerlisten".

Tilbage

Tilmelding

Få de nyeste opdateringer fra FirstAgenda Live på mail


Andre opdateringer


FirstAgenda Management

FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Publication

LetDialog


Tilbage til nyhedsoversigten

Få nyt fra FirstAgenda direkte i mailboksen.

Tilmeld nyhedsbrev

keyboard_arrow_up