Legal advisor

Er du passioneret omkring databeskyttelsesret og relaterede juridiske områder, og ønsker du at arbejde i en softwarevirksomhed, hvor work-life balance og højt humør er en integreret del af hverdagen? Så er denne stilling måske noget for dig!

Om jobbet:

Visma Local Government søger en struktureret og løsningsorienteret Legal Advisor med dokumenteret erfaring inden for databeskyttelsesret (GDPR) samt arbejde med anerkendte standarder som ISAE3000/3402 og ISO27001/ISO27701.

Som en del af vores Legal & Compliance team vil du være ansvarlig for at yde juridisk rådgivning og sikre en effektiv og værdiskabende implementering af relevant lovgivning. Du vil fungere som sparringspartner for tilknyttede produktforretninger og rådgive forskellige forretningsenheder inden for et bredt spektrum af juridiske områder med direkte reference til den administrerende direktør.

Produktforretningerne behandler ofte store mængder af data, hvilket afspejler sig i mange af de juridiske opgaver, som håndteres af vores team. Du skal derfor have lyst til at arbejde med problemstillinger inden for et område, som er i rivende udvikling, og hvor lovgivningen hele tiden ændrer sig.

Som Legal Advisor hos Visma Local Government får du mulighed for at komme helt tæt på det databeskyttelsesretlige område og fortsætte med at tilegne dig erfaring med compliance relaterede opgaver. Du vil blive tildelt et stort ansvar i forhold til håndteringen af produktforretningerne og vil få rig mulighed for at påvirke vores måde at arbejde på.

Der vil i takt med din udvikling blive mulighed for at opnå erfaring inden for en bred vifte af andre juridiske områder heriblandt NIS2, Whistleblowerordninger, udbud, kontraktudarbejdelse og forhandling. 

Arbejdsopgaver:

 • Håndtere a-z compliance opgaver for produktforretningerne
 • Yde sparring og vejledning til yngre kollegaer
 • Samarbejde med Søren Skou Jessen om at tilpasse og forbedre arbejdsgange for at sikre kvaliteten af arbejde og øge effektiviteten
 • Opdatere relevante politikker og procedurer som følge af ønskede ændringer eller generel udvikling på retsområderne
 • Være ansvarlig for ISAE3000-erklæringen
 • Varetage kontraktforhandlinger

Vi søger ambitiøse talenter med:

 • 1-3 års erfaring eller mere som cand.jur eller cand.merc.jur
 • Erfaring inden for databeskyttelse
 • Højt fagligt niveau og kommerciel forståelse i rådgivning af produktforretninger
 • Struktureret og grundig tilgang samt gode projektlederkompetencer
 • Stærke samarbejds- og kommunikationsfærdigheder på både dansk og engelsk 

Hvorfor Visma Local Government?

I Visma Local Government er vi ca. 50 ildsjæle, der udvikler og sælger en række digitale SaaS produkter til offentlige virksomheder og organisationer. Vi leverer bl.a. digitalisering af sagsbehandling, automatiserede arbejdsgange, elevhåndtering og ikke mindst vores samlede møde-suite, der hver dag letter arbejdet, og mindsker bureaukratiet for flere hundrede offentlige organisationer og bestyrelser i hele Skandinavien.

Vi mener det, når vi siger, at vi sætter team før ego. Det kommer til udtryk i vores stærke teamstruktur, hvor alle, inklusive partnere, indgår i sagsbehandlingen.


”Som cand.jur eller cand.merc.jur. i teamet får du en unik mulighed for at være med fra begyndelsen i et ungt team. Derfor vil du få et stort ansvar og rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og socialt, fordi du vil kunne sætte dit eget præg på arbejdet og løsningen af opgaverne, mens du vil være med til at forme teamet. Du vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab, hvor alle har en passion for særligt databeskyttelsesområdet og den rivende og vigtige udvikling, der sker på netop det fagområde. Derudover har vi fleksible rammer, og der er fuld forståelse for, at der også skal være plads til familie og fritid, hvilket gør Visma Local Government til et meget attraktivt sted at arbejde.”

Vi tilbyder:

 • En stilling i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på frihed under ansvar
 • Mulighed for at have hjemmearbejdsdage, når det passer ind i din planlægning
 • Konkurrencedygtig lønpakke
 • Ubetinget Danmarks bedste frokostordning
 • Fordelagtig og fleksibel pensions- og forsikringsordning
 • Adgang til Visma Logbuys rabatportal
 • Et fantastisk socialt miljø med en bred vifte af sociale arrangementer (Eksempelvis: julefrokost, fredagsbar, nytårskur, escape room, online julebagning, familieudflugter)

Læs mere om os

Lyder det som noget for dig?  

Send din ansøgning nedenfor, inklusive ansøgning, CV og karakterbeviser. Vi vurderer ansøgninger løbende og kalder til samtale, så send din ansøgning snarest. 

 Rekrutteringsproces

 - En kort telefonsamtale
- Første interview med leder og kollega
 - Anden samtale med leder

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Søren Skou Jessen
+45 29 36 51 64
soren.jessen@visma.com

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Visma Local Government opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, seksualitet, etnisk tilhørsforhold, religion eller handicap til at søge stillingen.

keyboard_arrow_up