Brug dit talent til at skabe bedre møder!

Vil du være med til at udvikle verdens bedste mødeløsning? Og vil du være en del af et team med store ambitioner, udfordrende opgaver, højt til loftet og godt humør? Så er Visma FirstAgenda noget for dig. Du kommer til at arbejde i en ambitiøs og hurtigt voksende SaaS-virksomhed, hvor vi er stolte af at levere produkter, der er kendt for brugervenlighed og effektivitet.

Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer


Der er mange fordele hos FirstAgenda

Kick-off ture 

Hvert år rejser vi væk 2-3 dage for at evaluere på året der gik, tænke nye store tanker og booste motivationen. Udover strategi-workshops er der også tid til masser af sociale aktiviteter, lækre restaurantbesøg, sightseeing og fest.

Vi har bl.a. besøgt Berlin, Riga og Nice.

Den store påskedyst

Hvert år udfordrer vi hinanden i "Den Store Påskedyst". Dagen starter med udfordringer såsom dart, tegn og gæt, bordfodbold og slå søm. Det hele kulminerer i det store æggeløb, hvor vinderinstinktet for alvor viser sig i feje tricks og smadrede æg!

Pausegymnastik

Bordfodbold-rummet er en vigtig del af FirstAgenda kulturen. Så vigtig at vi har udviklet et software system, der beregner point, niveau og næste modstander.

Udsøgt frokostordning

Det er ikke bare blær, men vi har faktisk byens bedste frokostordning. Kim og Mikkel er sande mesterkokke, der forkæler os dagligt med velsmagende overraskelser. De når nærmest ikke at kalde til frokost, før vi står klar ved buffeten.

Vinterbadeklubben

På Århus Ø målte badevandstemperaturen 21 grader i august 2020. Så høj blev den så ikke ved med at være. Vi har udsat vores kroppe for morgener med storm, is, mørke og kulde - og underligt nok, så kan vi li’ det. Inden havdyppet varmer vi op med en rask gå- eller løbetur.

Covid-19 - hvad gør vi?

Selv om vi i 2020/21 har siddet isolerede på hvert vores hjemmekontor, har vi alligevel holdt fast i den gode team spirit. Vi har afholdt nytårskur, sluppet ud af et online escape room, været på skattejagt, gået tur sammen hver for sig, klippet gækkebreve, siddet i dybe squats og lært at lave delikate snacks og meget mere.

Vil du være en del af Visma FirstAgenda?

Thea Boje Windfeldt
Head of  People, Org., and Culture
+45 51 23 03 26
tbw@firstagenda.com

keyboard_arrow_up