Region Syddanmark

Brugen af FirstAgenda spredte sig hurtigt i Region Syddanmark

I Region Syddanmark har skiftet til FirstAgenda Prepare været en stor succes. Oprindeligt skulle den digitale mødeløsning kun bruges i regionsrådet og de politiske udvalg, men der opstod hurtigt et internt pres fra afdelingerne og sygehusene for også at digitalisere administrative møder ude i organisationen. I dag er der mere end 200 udvalg der bruger FirstAgenda Prepares software, og det forventes, at brugerantallet fortsat vil stige.

Mette Stokbæk der er Fuldmægtig i Region Syddanmark fortæller, at brugen hurtigt har spredt sig ud som ringe i organisationen, efter at regionsrådet skiftede papirbunkerne ud med iPads.

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter og se, hvordan din organisation kan optimere mødeprocessen.

"Jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt det gik med at implementere systemet. Der gik under to måneder, fra vi besluttede at bruge FirstAgenda, til de første politikere brugte det til regionsrådsmøderne. Der var en vis skepsis hos nogle i starten, men den forsvandt efterhånden, som folk lærte systemet at kende og brugte det til møderne. På den administrative side har de dagsordensansvarlige også taget godt mod løsningen, fordi det har gjort deres arbejde med at distribuere dagsordener meget lettere.” Mette Stokbæk, Fuldmægtig, Region Syddanmark.

Jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt det gik med at implementere systemet. Der gik under to måneder, fra vi besluttede at bruge FirstAgenda Prepare, til de første politikere brugte det til regionsrådsmøderne. 

- Mette Stokbæk, Fuldmægtig, Region Syddanmark

Vi udvikler digitale løsninger der gør livet lettere.

Skal vi hjælpe dig?

keyboard_arrow_up